Skippa ”rälsen” – skaffa en osynlig tandställning

Just nu erbjuder vi en kostnadsfri konsultation vid frågor om tandreglering

Nya tider – nya metoder

Förr var det genant och pinsamt att bära metallräls som tandställning och det tog oftast flera år att bli klar. Idag kan du på kort tid fixa sneda tänder med en nästan osynlig skena tack vare nyskapande teknik.

Tandvårdshuset har personal med lång erfarenhet inom tandreglering och vi erbjuder tandställningar för alla behov och önskemål.

Rätt kompetens och rätt teknik

Hos oss på Tandvårdshuset utgår vi alltid från dina önskemål och behov när vi planerar och genomför en tandreglering. En framgångsrik behandling kräver kvalitet på utrustning och produkter tillsammans med lång erfarenhet hos tandläkaren.

Med det som målsättning kan vi garantera våra patienter de bästa och mest moderna metoderna som ger resultat på lång sikt.

Nästan osynlig tandställning

När du genomgår en tandreglering hos Tandvårdshuset så behöver inte alla i din omgivning veta om det.

För att den är nästan osynlig och du kan ta ut den när du vill. Invisalign heter metoden och baseras på skräddarsydda plastskenor som byts ut regelbundet under behandlingstiden.

Genom att skapa tryck på tänderna kan de flyttas till den önskade positionen. Läs mer om våra behandlingsmetoder här

Sneda tänder eller svårt att tugga?

De flesta som söker till oss är missnöjda med sitt leende eller hur tänderna ser ut. Men det finns även dem som behöver tandställning för att bettet inte passar ihop vilket skapar tandslitage och ibland kronisk smärta i tuggmuskulaturen.

En tandställning kan både stärka självkänslan och bidra till att öka självförtroendet. Men det finns också andra fördelar som bättre tuggfunktion, lättare rengöring och minskat slitage på tänder. Läs mer om situationer när du kan behöva tandställning här.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Kontakta oss

Telefontider

måndag07:00 – 16:30
tisdag07:00 – 16:30
onsdag07:00 – 19:30
torsdag07:00 – 16:30
fredag07:00 – 13:00