Om Tandvårdshuset

När tandläkare själva får möjligheten att inreda ett hus för tandvård så kan det inte bli annat än bra. Besök oss så förstår du varför.

Bra läge

I Tandvårdshuset har vi skapat en unik tandvårdsklinik. Platsen är vald så att du som patient skall slippa leta efter parkeringsplatser och trängas i stadens centrum. Vi ligger i Malmös centrala utkant med fri parkering några steg från entrén.

Behaglig miljö

Miljön i Tandvårdshuset är inspirerad av omgivningar där man blir som mest avslappnad. Nämligen fina hotell och spa-anläggningar.

När du väntar på oss så kan du avnjuta en god kopp kaffe i en miljö fylld av rofyllda element och intryck.

Kontakta oss

Tandtekniker

I huset arbetar ett team av ytterst skickliga tandtekniker som förser kliniken med porslinständer och avtagbara konstruktioner.

Närheten till tekniker är inte bara en logistisk fördel utan det gör även att kommunikationen mellan tandläkare och tekniker sker helt utan mellanhänder och väntetider. Det gör att du som patient får ett mycket bättre slutresultat.

I framkant

Vi arbetar med den senaste teknologin tillsammans med modern utrustning och material gör att vi kan hålla oss i framkant av tandvårdens utveckling. I Tandvårdshuset möter du alltid legitimerad personal som är till din hjälp.

Flera av våra tandläkare har disputerat och bedriver parallell forskning och utbildning. Tandvårdshusets är idag en referensklinik och ett center för utbildning och forskning, framför allt inom området tandimplantat.

Fantastisk personal

Men vår allra största tillgång är våra medarbetare. Vi som jobbar i Tandvårdshuset älskar vårt jobb och det kommer du märka när du kommer hit. Den goda stämningen bidrar till att miljön och besöket blir mer avslappnat och oftast väldigt trevligt.

Vårt mål är nämligen inte bara att ge dig den bästa tandvården, utan även att bygga en långsiktig relation så vi kan ge dig precis den vård som DU behöver. Därför är det är ingen slump att vi oftast får högsta betyg av våra kunder.

Vår vision är att erbjuda våra patienter tandvård i en avkopplande miljö där vi kan skapa en långsiktig relation.

Patientdatalagen

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med vår hantering av dina personuppgifter. Bland de uppgifter vi samlar in ingår namn, telefonnummer och e-post för att kunna nå dig med information inför ditt besök hos oss. Den information vi hanterar är oftast reglerad i Patientdatalagen eller annan lagstiftning tex GDPR. Vi vidtar även olika organisatoriska åtgärder för att säkerställa att informationen bara används som avsett och av personer med korrekt behörighet.

Boka en konsultation

På Tandvårdshuset erbjuds ett komplett tandvårdsutbud, från traditionella undersökningar och förebyggande tandvård, till avancerade estetiska behandlingar och specialisttandvård.