Airflow

Airflow är en enkel och effektiv behandling för att skonsamt ta bort missfärgningar på tänderna.

Hur går en Airflow behandling till?

Airflow-behandlingar utförs av våra legitimerade tandhygienister med en speciell luftbläster. Under behandlingen blästras tänderna med en blandning av luft, vatten och små saltpartiklar, blästringen avlägsnar skonsamt missfärgade beläggningar, plack och nybildad tandsten.

Behandlingen är mycket effektiv för att ta bort missfärgade beläggningar som bildas av rökning, snus, samt kaffe och the. Till skillnad från den vanliga poleringen kommer airflow in mellan och bakom tänderna. Behandlingen är helt smärtfri och du kan direkt se resultatet. Airflow bleker inte dina tänder utan tar fram deras naturliga färg, och ger en ren och fräsch känsla.

Passar airflow-behandling för alla?

När du vill göra en airflow-behandling är det bra att först göra en undersökning hos tandhygienisten, de kan avgöra om ytterligare åtgärder krävs för att du skall få det resultat du önskar av behandlingen, vid tex mycket tandsten kan man först behöva ta bort all tandsten för att airflow behandlingen skall fungera optimalt.

Vad skall man tänka på efter behandlingen?

För att behålla rena och fina tänder länge är det viktigt med god munhygien och bra vanor. Du bör även se över dina dagliga vanor för att se om du kan ändra på något som orsakar risken för missfärgningar, t.ex. tobaksvanor och kost.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Kontakta oss

Telefontider

måndag07:00 – 16:30
tisdag07:00 – 16:30
onsdag07:00 – 19:30
torsdag07:00 – 16:30
fredag07:00 – 13:00

Boka en konsultation

På Tandvårdshuset erbjuds ett komplett tandvårdsutbud, från traditionella undersökningar och förebyggande tandvård, till avancerade estetiska behandlingar och specialisttandvård.